Friday, April 10, 2015

Paikallista elämän menoa

Tässä muutama päivä sitten esittelin niitä tyypillisiä kuvia Singaporesta kuten turistinähtävyyksiä ja pilvenpiirtäjiä. Siitä innostuneena päätin kuvata arkisia asioita täällä, missä paikalliset ihmiset liikkuvat ja hoitavat asioitaan. Nämä kuvat otin Marine Paradesta mutta samantapaisia alueita löytyy joka puolelta Singaporea.



Singaporelaiset ovat kovia syömään ulkona food courteissa tai ostamaan sieltä annoksia mukaan. Food courteissa syöminen on erittäin edullista ja hygienamääräykset tiukat, joten näissä food courteissa voi turistikin huoletta syödä. Jos haluat syödä länsimaista ruokaa ravintoloissa, hintataso on vähintään sama kuin Suomessa. 






Missä on food court siellä on myös yleensä paljon pieniä kauppoja tai kojuja, jossa myydään vaatteita, taloustarvikkeita, koruja, kenkiä ja kaikenlaista pikkutavaraa. Vaatetyyli nyt on tietty hieman erilainen mistä itse tykkään :0.











Sen sijaan pieniä kodin tarvikkeita on kiva käydä täällä ostamassa. Sieltä löytyy niin paljon kaikkia tavaroita, joita en edes tiennyt olevan olemassakaan.





Myös erilaisia palveluita on tarjolla kuten kauneushoitoloita, kampaamoja, partureita yms. Hintataso on näissä edullisempi kuin suurissa ostareissa. 

En kylläkään ole uskaltautunut näihin paikallisiin kampaamoihin, sillä länsimaalainen hiuslaatuhan on aivan erilainen kuin aasilainen. Meillä yksittäinen hius on yleensä ohut kun taas aasialaisilla erittäin paksu. 

Parempi käydä sellaisessa paikassa missä käy muitakin länkkäreitä :). On nimittäin nähty sellaistakin, että blondi tulee ulos vaaleanpunaisella tukalla, uups.







 Hauskaa perjantaina!

Tiina

Post a Comment

No comments:

Post a Comment