Monday, August 31, 2015

The girl with seven names ja vähän muutakin

Mä oon varmaan entisessä elämässä ollut kirjakauppias :). Mä voisin viettää kirjakaupassa aikaa vaikka kuinka paljon. Ensin tutustua uusiin kirjoihin ja sen jälkeen siirtyä paperiosastolle hipelöimään kaikkia ihania muistivihkoja, kyniä, almanakkoja yms.



Täällä on aivan ihana japanilaista alkuperää oleva kirjakauppa nimeltään Kinokuniya. Kirjoja on siellä ihan älyttömästi ja mikä parasta siellä voi ottaa kirjan hyllystä ja aivan vapaasti istahtaa vaikka lattialle lukemaan sitä. Kukaan ei tule sanomaan siitä vaan päinvastoin se on täällä tapana.

Eilen halusin käydä Kinokuniyassa ostamassa yhden kirjan, josta oli juttu paikallisessa sanomalehdessä Straits Timesissa. The Girl with seven names kertoo pohjois-korealaisesta loikkarista, joka 17-vuotiaana pakeni kotimaastaan Kiinaan.

Aloitin lukemaan sitä tänään ja jäin samantien koukkuun. Voin jo nyt suositella sitä luettavaksi.



Tarttuihin sieltä kaupasta muutakin kuten Singaporen 50-vuotis syntymäpäiväksi painettu kirja, joka kertoo erilaisista asioista Singaporessa.




Vielä on pakko mainita, että täällä on myös niin ihana paperikauppa nimeltään Kikki.K. Perustaja on alkujaan ruotsalainen. Alkuvuodesta ostin sieltä paperisen kalenterin. En voi siirtyä käyttämään kännykän kalenteria, kun se ei ole läheskään näin ihana, vai mitä ootte mieltä?




Have a nice week!

Tiina

Post a Comment

No comments:

Post a Comment