Sunday, August 23, 2015

Kiemuroita, kuvioita ja eri värejä

Kaikkeen sitä ihminen hurahtaa. Koulussa kyllä tykkäsin kuviksesta enemmän kuin musiikista ja oon aina tykännyt askarrella mutta... että nyt sitten aloitin aikuisiässä värittämisen :0.


Kesällä jo kuulin serkulta, että Ruotsissa oli aivan ihania värityskirjoja aikuisille. Meidän oli tarkoitus käydä kyselemässä niitä Stockalta, mutta jotenkin se sitten vaan jäi.


Täällä kävin kirjakaupassa viime viikolla ja vahingossa silmiini osui erilaisia värityskirjoja aikuisille. Rupesin niitä sitten selailemaan ja heti tuli sellainen fiilis, että tuommoinen on saatava. Meinasi iskeä valinnan vaikeus, sillä niitä oli nimittäin niin montaa sorttia.


Tämä on oikein mukavaa puuhastelua kun ei ole muutakaan tekemistä. Voi värittää, kuunnella musiikkia ja antaa ajatusten lentää. Värittäminen edistyy yllättävän hitaasti ainakin tässä mun kirjassa. Siinä on nimittäin niin monia kiemuroita kuvissa. Eihän se mitään. Aikaa mulla on :).

Huomaatteko muuten, että noi värityskirjan kuviot sopivat hyvin tohon mun pöytään ;).



Voin suositella värittämistä lämpimästi. Nytkin jo oikein sormia syyhyttää, että pääsisikö jo värittämään. Katsotaan sitten kuinka kauan tämä innostus kestää. Yleensä innostun uusista asioista helposti mutta sitten ne saattaa hetken päästä jäädä. 

Tässä nyt ei kuitenkaan suurta vahinkoa tapahdu vaikka en kauan jaksaisi värittää. Välineisiin ei tällä kertaa mennyt juurikaan rahaa, ainoastaan kirja ja kynät.



Ai että, ihminen voi tulla pienistä asioista iloiseksi :). 

Mukavaa sunnuntaita,

Tiina

Post a Comment

No comments:

Post a Comment